Saga sötis

Ikväll ska jag till min lillasyster Maarit och ha en tjejmyskväll med våra kusinbarn Ingrid och Minda. Vi ska beställa pizza, äta godis och popcorn men först och främst ska vi titta på nån tjejfilm som 27 dresses!Det här är Ingrid :D Blir nog en rolig kväll!

Längtan

Om jag vilar på dagen - som jag precis gjort ;) så skönt!!! Då blir jag sugen på något gott - helst chiklad precis när jag har vaknat! Om jag är i Uppsala för länge känner jag en obeskrivlig längtan efter att åka iväg härifrån - vart som helst med start på Island. Om jag bor i en lägenhet längtar jag efter radhus, när jag bor i radhus längtar jag efter hus. Jag planerar ständigt och jämt att bli smal. Om jag blir smal - då kanske längtar jag efter att vara lite tjock!!?? 
 Jag är som Lilla Flickan som jobbade i en fabrik och längtade efter att bli skönhetsdrottning och tittade i tidningen för att beundra dessa. När hon sen blev skönhetsdrottning tittade hon i tidningen och längtade efter att bli modell. När hon sen blev modell, tittade hon i tidningen och längtade efter att bli filmstjärna. När hon blev filmstjärna, tittade hon i tidningen och läste om sig själv och tänkte "om man ändå vore som hon!"


RSS 2.0