TV4 gjorde inslag om filmen

Nu var det dags igen - kolla in http://www.nyheterna.se/lokalt/uppsala så får ni se lite av filmen och höra mig prata om den. Roligt att se Theodor - han verkar noggorlunda med och huvudpersonen Emmasofie är jättesnäll mot honom.

Annars händer det mycket men det känns som det inte händer någonting alls. Jag tror att det beror på stressssss! Inte bra - men jag har en konstant känsla av att jag glömt något. Om två veckor åker jag till Nya Zeeland och det är mycket att ordna inför det. Mina grupper ska ha avslutning .. ikväll visar vi Clue Clue Cluedo i Sävjaskolans aula om någon vill komma .. kl 17:30. En halvtimmes föreställning. Många mord blir det ikväll ha ha
På onsdag ska min folkhögskolegrupp repa inför en dragshow den 30 nov - hoppas killarna vågar!!!!

Theodor vaknade igår och sa "mamma, padda!" Det var nämligen så att jag spelade padda i en barnpjäs när han var 2 år gammal och det kommer han fortfarande ihåg. Vi hade den på dvd men tappade bort den filmen för 2 år sedan. Theodor kom alltså plötsligt på detta och tyckte att jag skulle vara PADDA. Så visst - jag var sur padda ha ha han älskade det hela och när han kom hem från skolan fick jag vara padda igen. Han ger mig instruktioner som att jag ska röka pipa och dricka öl ha ha vet inte var han får det ifrån. I morse var det samma sak; vi vaknade och han sa "mamma. padda!" Jag sa att jag kunde vara padda när vi åt frukost. Under frukosten utspelade sig sedan en mycket märklig scen. Theodor ville att jag skulle vara padda så jag var padda men lillasyster Saga ville inte att jag skulle vara padda så då fick jag vara mamma varje gång jag pratade med henne. Schizo!!!!
/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0