Beskrivning

Vicka på rumpan är ett barnprogram i form av CD och DVD för barn från två år. Varje program har ett land som tema. Där man får veta lite om landet och får sjunga sånger som kommer därifrån. Första Vicka på rumpan har tema Island.
Den första skivan går att köpa under fliken kontakt eller på Rock´s, Lopex, LundeQ, Celsiusbokhandel och Rackartyg - alla i Uppsala. Snart kan du även hitta den på några utvalda ICA-butiker.

På CD-skivan sjunger Vicka på rumpans programledare Margrét Atladóttir och får hjälp av Tómas Vedir, Nanna Sveinsdóttir, Mathilda Sundin, Ferko Matolcsi och Henrik Johansson.

Eftersom allting inte alltid går som man vill har DVD:n dragit ut på tiden. Vicka på rumpan spelades in på nytt i 19 och 20 April 2008 i Uppsala på Populate. På den sjunger barn i olika åldrar alla de roliga låtarna från CD-skivan. Då får barnen även veta om Islands historia berättad från ett barns perspektiv. (info kommer om när den finns att köpa)

Vicka på rumpan har en alldeles egen maskot. Maskoten heter Villi och hon är en tjej som älskar att upptäcka världen. Villi driver på det sättet programmet framåt.

Har du barn i åldrarna 3 till 8 år som tycker om att sjunga och agera? Om du tror att han/hon skulle tycka om att vara med i Vicka på rumpan - hör av dig till villi@villi.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0