Pinsam tystnad

Sommaren har varit lugn och jag har inte gjort något annat än att jobba och greja hemma. Theodor var ledig i en månad och tog olika dagsäventyr. Några roliga saker som Theodor har lyckats med under sommaren;
 
Han var hos min syster Maarit och hennes pojkvän Lars. Jag fick ett sms som löd:
hahaha jag DÖR av skratt! Theo sitter och dricker trocadero och låtsas att det är öl och att ölpolisen ska komma.Då började jag leka att jag är ölpolisen. då hörs RIKTIGA syrener utanför och jag och Lars ba:nu kommer ölpolisen! Theodor blir livrädd och bokstavligen hoppar upp darrandes i Lars famn. Nu är han rädd. Haha Gulle!
 
Hela familjen satt och åt. Min andra syster Tinna var på besök. Tinna berättade om det som pågick i hennes liv. Det verkade inte som om Theodor var  med - hans blick var långt borta och han åt frånvarande. Plötsligt tittar Theodor på Tinna och säger strängt : Inte säga FUCK!
Tinna fick en skrattattack såsom resten av familjen. Theodor satt fortfarande frånvarande i blicken och verkade inte allt beröras av skrattet runt omkring.
 
Nu kommer jag inte på fler ... men jag vet att de finns - kanske återkommer jag med några roliga historier.
 
Annars har vardagen satts igång. Min man jobbar i Stockholm och pendlar sammanlagt 3 timmar varje dag. Det innebär att jag har barnen ensam på morgnarna och ett tag på eftermiddagen. Ingen bra lösning men vi har inte hittat någon annan. Hur som helst så fick Theodor för sig att ha klänning och det är helt okey. Tre dagar senare var alla klänningar som han passar i smutsiga. Jag försökte hitta en klänning som passade men lyckades inte. Detta är ett senario som inte riktigt fungerar för Theodor. Det är bättre att bara säga NEJ. Hur som helst, hittade jag en klänning men då vägrade han sätta på sig strumpbyxor. Han satt i trappen och skrek att han ville ha klänning. Att han hade klänning på sig verkade ha gått honom förbi på nåt sätt!!??!! Taxin kom. Frukosten fick fara ner i väskan och skor lyckades jag få på grabbe plus en tröja. Ut i taxin i en ljusblå och vit klänning, nakna ben och inga strumpor. Taxiresan gick inge vidare den morgonen men skolan tyckte att han var okey där. Skönt!
 
Den 18 september ska jag föreläsa på Habiliteringen kl 13-16. Jag kommer att prata om tiden, stressen, duktiga-flickan-syndromet. Alltså knep för en bättre fungerande vardag - så heter min föreläsning också ;)
 
Den 1 september ska Vicka med Villi uppträda på UKK klockan 12:00 och klockan 14:00 i Sal B. UKK fyller fem år och bjuder på tårta och saft. Allt är gratis!
 
Tack för mig,
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0