En vecka med så mycket att göra

Detta skulle ha varit en vecka med så mycket att göra. Mentalt är man förberedd på att "nu gäller det" men sen händer det oväntade (sköna i ett avseende - förargande i ett annat) - Saga (min 4 åring på söndag) blir sjuk. Allt sätts på paus. Jag drar fram min viktigalista och stryker. Saker och ting var väl kanske inte lika viktiga som jag föreställde mig. Bara fyra saker kvar på min annars långa lista; Föreläsning, föräldramöte, rätta grammatikhäften och uppträda på lördag ..... måste lära mig alla nya sånger. Allt är i stort sätt klart - idag ska jag sjunga på sångerna och grammtikhäftena - ja, de ligger här!!!!!

Föreläsningen Knep för en bättre fungerande vardag

Den 18 september kommer jag att hålla en föreläsning om hur det är att ha ett barn med funktionsnedsättning av något slag. Målet är att fylla Lindersalen på habiliteringen i Uppsala, tisdagen 18 september kl 13-16. Man får vabba för att kom...ma ;) Knep för en bättre fungerande vardag heter den och min underbare Theodor är i fokus. Här nedan berättar Theodor om solen som han varit fixerad vid i ett och ett halvt år nu ;) Ni kan tro att jag grät när jag såg den första gången!

Titta på klippet:
http://youtu.be/mzhoxXA7Z44

Villis uppträdanden i september 2012

I september har det varit full fart hos Villi. 1 september stojade Villi på Uppsala Konsert och kongress - körde två föreställningar med MASSA barn. Riktigt roligt var det! En ära att få spela med Jojje Wedenius och också Sara Edwardsson :)
 
Kulturnatten har precis varit i Uppsala och på Stora torget fick Villi ett eget tält där det svängde svängde svängde och pruttades lite så klart ;)
 
Kolla in klippen:
Apsången
http://youtu.be/N2KQOWQkMhY
 
Pruttlåten
http://youtu.be/weT9UHaCRaA
 
En liten man
http://youtu.be/mLEXjgEQlBk
 
Dammsugarlåten
http://youtu.be/a39WjEJKjd8
 
Hope you like ;)

Villi stojade på UKK

Villi besökte Uppsala Konsert och Kongress 1 september 2012 och gjorde succé som vanligt ;)

RSS 2.0